Ruokailu tilalla

Matkailutila Surkeenjärven väki loihtii niin maastoruoat kuin perinteiset juhla-ateriatkin. Ruoan saa tilauksella myös tilan mökkeihin.
Aamiaismajoitus alkaen 35 €/henkilö pihapiirin 2-4 hengen huoneissa. Yöpymisen yhteydessä sauna kuuluu hintaan. Juhlatilaisuudet hinnoittelemme aina erikseen, esimerkiksi häät alkaen 42 €/aikuinen ruokailija.

Ruokailuvaihtoehtoja tilalla:

Keittolounas alkaen 9 €/henkilö. Esimerkiksi lohikeitto, leivät, leikemakkara, juusto, tomaatti, kurkku, ruokajuomat, jälkiruokana kahvi ja hedelmäsalaatti.
Kotiruoka alkaen 12 €/henkilö. Esimerkiksi kaksi erilaista salaattia, lihapullakastike, perunamuusi, leivät ja ruokajuomat, jälkiruokana kahvi ja marjakiisseli.
Pitopöytä alkaen 20 €/henkilö. Esimerkiksi kolme erilaista salaattia, laatikkoruoka, palapaisti, perunat, sillivati, leivät ja ruokajuomat, jälkiruokana kahvi ja hedelmäsalaatti.
Maalaispitopöytä alkaen 30 €/henkilö. Esimerkiksi neljä erilaista salaattia , kaksi laatikkoruokaa, karjalanpaisti, savukala, sillivati, graavilohi, perunat, leivät ja ruokajuomat, jälkiruokana kahvi ja täytekakku.

Joulun tunnelmaa

Haluaisitko viettää perinteisen joulun maaseudulla? Tutustu Surkeenjärven jouluun. Lisää